Beterwitgoed
Menu
Menu
Contact
Menu

 

Samsung LE40B653

€ 1.199,-
Inclusief bezorging
Omschrijving
Specificaties
Accessoires
Aflevering
Garantie
Levertijd

Omschrijving Samsung LE40B653


• Crystal TV
• High Contrast
• Full HD 1920 x 1080
• USB (JPEG)
• Clear Panel
• Draaivoet

Samsung LCD- TV’s

Wat maakt een TV tot een ware beleving? Scherp beeld, puur geluid of is er meer voor nodig? De essentie van Samsung LCD- TV’s ligt tussen een design dat uw zintuigen inspireert en technologie dat perfecte beeldkwaliteit biedt, maar ook aan al uw digitale en multimedia behoeften voldoet. Bijvoorbeeld door internettoepassingen.

Samsung LCD, de kunst van het entertainen.

Specificaties Samsung LE40B653

 

Afmetingen

Beeldformaat inch 40 inch
Afmetingen (zonder standaard) (bxhxd)987.4 x 646.5 x 78.6 mm
Afmetingen (met standaard) (bxhxd)987.4 x 702.1 x 255 mm
Gewicht (excl. standaard) (kg)14.5
Beeldformaat cm 102
HD specificatie Full HD
Hertz 100 Hz
Resolutie 1920x1080 (Full HD 1080p)
Beeld verhouding 16:9
 

Aansluitingen

Scart 2
Ethernet Nee
USB Ja
Digital Audio Optical
HDMI 4
S-video Nee
Koptelefoon Ja
Composiet Ja
PC-input (D-sub) Ja
 

Geluid

Vermogen speakers20 W
Subwoofer Nee
Geluids effect systeem SRS Trusurround HD
 

Overig

Beeld in beeld Ja, 1 tuner
Teletekst Ja
Energieverbruik150 w
Kleur Rose Black
Energieverbruik in standbystand<0.3W
TunerDVB-C (kabel)
DVB-T (digitenne)
Automatisch zenders zoeken Ja
EPG Ja
Standaard/ voet meegeleverd Ja
Ophangbeugel meegeleverd Nee
Toepasbaar VESA-wandmontagesysteem 200*200
Ambilight Nee
Adviesprijs€ 1.199,-

Accessoires Samsung LE40B653


Onderstaand vind u een overzicht van de beschikbare accessoires voor dit product.


De EFW 2001 LCD/Plasma vast wandsteun is geschikt voor TV's van 25 inch tot 65 inch. Vogels EFW 2001 De EFW 2001 LCD/Plasma vast wandsteun is geschikt voor TV's van 25 inch tot 65 inch. € 129,-
De EFW 6345 LCD/Plasma-steun is een 'optimaal verstelbare' wandsteun, geschikt voor TV's van 31 inch tot 42 inch. De steun heeft een kantel-, draai- en reikfunctie. Vogels EFW 6345 De EFW 6345 LCD/Plasma-steun is een 'optimaal verstelbare' wandsteun, geschikt voor TV's van 31 inch tot 42 inch. De steun heeft een kantel-, draai- en reikfunctie. € 279,-
De VFW 040 is een vaste wandsteun, voor LCD/Plasma schermen van 25 inch tot 40 inch. Vogels VFW 040 De VFW 040 is een vaste wandsteun, voor LCD/Plasma schermen van 25 inch tot 40 inch. € 59,-
Met deze zilverkleurige beugel hangt u moeiteloos schermen tot 60 inch aan de wand. Newstar Plasma-W100 Met deze zilverkleurige beugel hangt u moeiteloos schermen tot 60 inch aan de wand. € 119,-
U bedient al uw audio visuele apparatuur met een afstandsbedieining. Waarom ook niet de beweging van uw scherm ? De Glider, geschikt voor grote en zeer grote schermen, is met de compacte stijlvolle afstandsbedieing 45 graden links/rechts te draaien voor d Vogels EFWE 6455 U bedient al uw audio visuele apparatuur met een afstandsbedieining. Waarom ook niet de beweging van uw scherm ? De Glider, geschikt voor grote en zeer grote schermen, is met de compacte stijlvolle afstandsbedieing 45 graden links/rechts te draaien voor d € 599,-
LCD plasma scherm 22 inch tot 42 inch Newstar PlasmaW040 LCD plasma scherm 22 inch tot 42 inch € 49,-
Newstar PLASMA-W450   € 355,81

Aflevering Samsung LE40B653


 • Wanneer u uw order gaat plaatsen via de website kunt u kiezen uit twee mogelijkheden. Wij kunnen het product bij u leveren maar ook is het mogelijk het produkt af te komen halen. Om te voorkomen dat u voor niks komt dient u het product altijd eerst te bestellen!  Voor meer informatie over afhalen klik hier
 • Nadat u uw bestelling via onze website heeft geplaatst, ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. U ontvangt meteen uw inloggegevens voor de website.
 • Binnen een werkdag nemen wij telefonisch contact met u op voor het maken van een leverafspraak.
 • De werkdag voor de dag van aflevering ontvangt u uiterlijk om 19.00 uur een e-mail met daarin het verwachte dagdeel van aflevering.Wanneer u een mobiel telefoonnummer heeft ingevuld bij uw gegevens ontvangt u tevens een smsbericht met deze informatie.
 • Indien u wenst is het voor onze chauffeur mogelijk u een half uur voor aflevering te bellen.
   

  Onze mensen zorgen er voor dat de volgende punten netjes afgehandeld worden:

 • Het apparaat wordt, op een door u gewenste en aangegeven, goed bereikbare plek geplaatst.
 • Het apparaat wordt voor u ontdaan van de verpakking.
 • Indien u wenst wordt dit verpakkingsmateriaal ook mee retour genomen door de bezorgers.
 • Uw apparaat wordt niet ingebouwd of opgehangen.
 • Desgewenst neemt men een gelijkwaardig , oud apparaat mee retour, mits dit apparaat afgekoppeld is en klaarstaat voor transport. Let er u dus alstublieft op dat uw oude apparaat niet wordt uitgebouwd.
 • Wanneer het oude apparaat is meegenomen is dit onherroepelijk.
 • Controleert u zelf alles goed op eventuele beschadigingen. Indien u aangeeft dat er geen sprake is van schade, kunt u deze naderhand niet meer reclameren. Dit geldt tevens indien u heeft aangegeven het apparaat in de verpakking te laten en de verpakking onbeschadigd is.  

  Wat doen wij niet :

 • Boren en /of zagen
 • Leidingen (ver)leggen
 • Was /droogschakelaars installeren
 • Monteren en/of verplaatsen van een waterkraan of wandcontactdoos.
 • Takelen
 • Garantie Samsung LE40B653


  Wanneer u een nieuw apparaat koopt zit hier standaard een garantie op vanuit de fabriek. Deze garantie is dekkend volgens de garantievoorwaarden voor een periode van 2 jaar.Deze garantie valt bovenop uw wettelijke rechten die u heeft als consument zijnde.

   

  "Hoe staat het met de garantie" is een van de meest gestelde vraag bij internetwinkels. Hierin kunnen we helder zijn, dit is niet anders dan bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur, ook winkels met een eigen technische dienst geven vaak de storingen in de garantieperiode gewoon door aan de fabrikant.

   

  Uiteraard hopen wij dat u een lange periode plezier heeft van uw nieuwe aankoop, echter gebeurt het helaas wel eens dat dergelijke apparaten tijdens of na de garantieperiode gebreken vertonen. Voor u is het dan belangrijk om te weten dat wij er niet alleen zijn om te verkopen, maar ook is het belangrijk dat u weet dat wij ons uiterste best zullen doen om het mankement snel en vakkundig te laten verhelpen. Vanuit onze ervaring raden wij u aan de fabrieksservice van de fabrikanten en importeurs aan te wenden om uw apparatuur te laten herstellen. Uiteraard kunt u de storing doorgeven aan ons, zodat wij dit aan de fabrikant door kunnen geven. U wordt echter het snelst geholpen wanneer u de storing zelf doorgeeft aan de betreffende servicedienst.

  Zelfs na de garantieperiode staat u niet alleen en kunt u rekenen op een goede ondersteuning van ons en de fabrikanten/importeurs. Cruciale onderdelen die na de garantieperiode defect gaan, worden doorgaans met een passende coulanceregeling door de fabrikanten en importeurs vervangen. Om deze reden adviseren wij u om in de garantieperiode en daarbuiten de fabriekservice uw defecte apparatuur te laten herstellen. Voor het melden van een defect aan uw apparaat kunt u zich wenden tot :

  Samsung Nederland
  Storingsdienst: 0900-SAMSUNG (0900-7267864)
  Meer informatie: www.samsung.nl

  Same Day Service
  Samsung zet een speciaal team van monteurs in. Zij beschikken naast specialistische kennis en expertise over volledig uitgeruste servicewagens met de modernste meetinstrumenten en gereedschappen. Indien een product van Samsung binnen de garantietermijn een defect vertoont, belt u op werkdagen vóór 10:00 uur het Samsung Service & Informatie Centrum 0900-SAMSUNG. Een professionele technicus komt dan diezelfde werkdag nog bij u thuis om het defecte toestel te repareren.

  Mocht een storing naar uw mening niet juist zijn afgehandeld dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan in onderhandeling treden met de betreffende fabrikant.

  Extra Verzekering

  Meer informatie Actua service verzekering 5 jaar € 104,50
   

  Levertijd Samsung LE40B653


  Dit product is niet meer leverbaar