Het apparaat dat u bekijkt is niet langer leverbaar. Wel bieden wij onderdelen voor dit apparaat aan. Bekijk hieronder de volledige lijst aan beschrikbare onderdelen.

Merk Onderdeel
Bosch Waaier Motor ventilator Bekijk onderdeel
Bosch Fitting Van lamp afzuigkap Bekijk onderdeel

Omschrijving Bosch DHE655M


Algemeen: Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie Afzuigcapaciteit volgens DIN/EN 61591: normaalstand 390 m³/u; intensiefstand 510 m³/u Geluidsdruk/-niveau volgens EN 60704-3 en EN 60704-2-13 bij luchtafvoer: Max. normaalstand: 48 dB(A) / 62 dB (re 1 pW) Intensiefstand: 54 dB(A) / 68 dB (re 1 pW) Bediening: Schuifregelaar voor capaciteitsregeling met 3 standen + intensiefstand 2 x 30 W halogeen verlichting Kleurtemperatuur: 2700 K Lichtintensiteit: 216 lux Metalen vetfilter(s), uitwasbaar Energiewaarden*: Energieklasse: D Gemiddelde energieverbruik: 104.7 kWh/jaar Energieklasse ventilator: D Energieklasse verlichting: G Energieklasse vetfilter: D Max. geluidsniveau op normaalstand: 62 dB Technische specificaties: Afmetingen luchtafvoer (hxbxd): 380-380 x 599 x 280 mm Afmetingen recirculatie (hxbxd): 380-380 x 599 x 280 mm Voor montage tussen twee bovenkasten of aan de wand Luchtafvoeraansluiting Ø 120, 150 mm Aansluitwaarde: 206 W
    Afzuigcapaciteit: 510 m³/h, zorgt voor een optimaal klimaat van de keuken.
  • Intensiefstand: elimineert nare keukenluchtjes bijzonder stil en effectief.
  • Halogeen verlichting voor optimale, energiezuinige verlichting van de kookplaat.
  • Bijzonder stil: hoog vermogen met maar 48 dB.


Opvallend bescheiden: lichtvoetig design, stevige prestaties

L-design. Opmerkelijk in het programma afzuigkappen van Bosch is de L-vormige kap. Het ontwerp is opvallend en vernieuwend, maar de toegepaste technologie is dat ook. De L-vormige afzuigkappen zijn er in klassiek roestvrij staal, en kunnen voorzien worden van een decoratieve wit of zwart glazen paneel. De indirecte halogeenlampen zorgen voor een bijzonder verlichtingseffect.

Vermogen op maat. Afzuigkappen met de sensorautomaat doen wat ze moeten doen. Niet meer en niet minder. De sensoren meten de dichtheid van de kookdamp en passen.het afzuigvermogen daarop aan.

Onaangename geurtjes zijn kansloos. De actieve koolstofdeeltjes nemen alle geurstoffen direct op en smoren daardoor iedere vorm van geuroverlast in de kiem.

Klaar? Uit. Een afzuigkap doet goed zijn werk, maar hoeft niet langer aan te staan dan nodig is. Een kap met een automatische naloopschakeling haalt na het koken nog tien minuten lang alle kookgeuren uit uw keuken en schakeltzichzelf dan uit.

Meer ventilatoren, minder geluid. Een afzuigkap of schouwkap met een dubbelzijdig zuigende ventilator heeft een grotere capaciteit en produceert minder geluid.

Geur en damp extra snel afvoeren. Soms is het even nodig om geur en damp nóg sneller te verdrijven. Op zulke momenten schakelt u de intensiefstand in.

Altijd frisse lucht. Met de intervalschakeling kunt u uw keuken ieder uur luchten: vijf minuten lang op de laagste stand.

Niet alleen in het midden. Veel afzuigkappen zuigen in het midden sterker dan aan de randen. Met randafzuiging kiest u voor meer afzuigcapaciteit over een breder gebied.

Gemakkelijk afwassen. Als een metalen vetfilter verzadigd is, is schoonmaken zo gebeurd. Met de hand of in de vaatwasser.

Waar u maar wilt. Enkele vlakschermkappen hebben een flexibele bedieningsmodule: VarioControl.U bepaalt zelf of u het makkelijkst bij de bovenkant, de voorkant of de zijkant kunt.

Mooi en gemakkelijk.Volmaakte harmonie tussen design en gebruiksgemak. De MetalTouch-bedieningsmodule combineert roestvrij staalmet geïntegreerde rode verlichting.

Weg is weg. Een terugslagklep voorkomt dat eenmaal afgevoerde lucht kan terugkeren in de ventilator of in de luchtafvoer van uw keuken. De klep houdt ook de al aanwezige lucht in de afvoerluchtschacht buiten.

Vol is vol. Afzuigkappen met een verzadigingsindicatie geven aan wanneer u het filter moet schoonmaken.

Ruiken, horen...en zien. Afzuigkappen zorgen niet alleen voor frisse lucht, maar ook voor sfeervol licht. De hoogwaardige halogeenverlichting heeft een dimfunctie. De lichtsterkte kunt u zelf instellen.

Accessoires die passen bij het product


Onderstaand vind u een overzicht van de beschikbare accessoires voor dit product.


Bosch DHZ6850
Meer informatie € 101,-
Bosch DHZ6501
Meer informatie € 71,-
Bosch DSZ11AF
Meer informatie € 40,-

Specificaties Bosch DHE655M

Specificaties
Totaal vermogen van de motoren (W)146
Instelling afzuigvermogen3
IntensiefstandNee
Maximale afzuigcapaciteit (m3/h)390
Afzuigcapaciteit intensiefstand (m3/h)510
Maximale luchtcirculatie (m3/h)290
Maximale luchtcirculatie intensiefstand (m3/h)360
Totaal vermogen verlichting (W)60
Totale verlichtingssterkte (lux)216
Geluidsniveau (dB (A) re 1pW)62
Soort afzuigingMotor
Afmetingen en gewichten
Hoogte apparaat (mm)380; 380
Breedte apparaat (mm)599
Diepte apparaat (mm)280
Hoogte inclusief verpakking (mm)260
Breedte inclusief verpakking (mm)640
Diepte inclusief verpakking (mm)510
Gewicht (kg)9.0
Lengte aansluitkabel (cm)130
Diameter luchtafvoer min/max (mm/mm)120
150
Verbruiksgegevens
Aansluitwaarde (Watt)206
Bediening
Soort besturingMechanisch
Soort bedieningschuifregelaar
AfstandsbedieningNee
Type bediening verlichtingAan
uit
Uitvoering
Kleur ombouw23917
Materiaal ombouwgelakt
UitvoeringUittrekbaar
TypeWandmodel
Regelaarschuifregelaar
Ombouw naar recirculatie mogelijkOmschakelbaar
Aantal motoren2
Aantal lampen2
Soort lampHalogeen
TerugslagklepNee
Materiaal vetfilterAluminium wasbaar
Type vetfilterLos filter
GeurfilterNee