Betaalwijzen

Bij Beterwitgoed kunt u op verschillende manieren betalen:

  • Via iDEAL
  • Pinnen bij bezorging
  • Pinnen bij afhalen
  • Vooruit betalen per bank
  • Contant betalen

Onze voorkeur gaat uit naar iDEAL- of pinbetalingen. Betalen met creditcard is helaas niet mogelijk, wij vragen uw begrip hiervoor.

Betalen met iDEAL

Wilt u graag direct betalen? Met iDEAL kunt u uw aankopen vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Als u internetbankiert bij ABN-AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kunt u direct en zonder aanmelding gebruik maken van iDEAL. Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot het betalen met iDEAL selecteert u bij het plaatsen van uw bestelling de betaalwijze "iDEAL" en de naam van uw bank. Vervolgens wordt u automatisch doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht al voor u is voorbereid. U dient hier dan nog een aantal gegevens in te voeren en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, waarna wij bericht krijgen dat de bestelling is betaald. Aan betalen met iDEAL zijn geen extra kosten verbonden. Meer informatie en een demonstratie van deze betaalmethode vindt u hier.

 

Betalen per pin

Uiteraard is per pin betalen ook mogelijk, zowel bij bezorgen als bij afhalen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Het bedrag dat u maximaal per pin kunt betalen is afhankelijk van uw afspraken met uw bank. Mocht het te betalen bedrag hoger zijn dan uw limiet, dan kunt u eventueel uw bank verzoeken om uw limiet tijdelijk te verhogen. Tevens is het voor ons geen enkel probleem als u uw bestelling met meerdere passen wilt betalen.

 

pinnen.gif

Vooruit betalen per bank

Is betaling per pin of iDEAL niet mogelijk, dan kunt u het te betalen bedrag ook vooraf overmaken naar onze bankrekening. Vermeld te allen tijde uw ordernummer bij uw overschrijving. De betaling van uw bestelling dient de werkdag voor levering om uiterlijk 11.00 uur op onze rekening zichtbaar te zijn. Wij berekenen geen extra kosten indien u vooruit per bank betaalt.

 

Bank
Rekeningnummer  567074269
IBAN NL77ABNA0567074269
BIC ABNANL2A

 

Contant betalen

Het is bij ons ook mogelijk om met contant geld te betalen. Wij verzoeken u echter wel om gepast te betalen, aangezien elke contante betaling uit veiligheidsoverwegingen direct wordt afgestort en er dus geen wisselgeld beschikbaar is. De extra kosten voor een contante betaling bedragen €10,-.