Keurmerken

Thuiswinkel Waarborg

Ook wij zijn in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en consumenten: online kopen bij betrouwbare webwinkels. Voor u als consument zijn de voornaamste voordelen dat u weet met wie u zaken doet en dat uw klachten en geschillen snel en adequaat door ons worden opgelost. Bovendien bieden wij u duidelijk garanties en voorwaarden. Meer informatie over het Thuiswinkel Waarborg keurmerk vindt u hier.

 

thuiswinkel_1.jpg

Kieskeurig.nl

Kieskeurig.nl, onderdeel van Sanoma, is in 1999 gestart en uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende en complete consumentensites van Nederland. Het doel van Kieskeurig.nl is om de consument betrouwbare, onafhankelijke informatie te verschaffen over diverse producten. Dagelijks bezoeken ruim 170.000 consumenten Kieskeurig.nl. Zij vergelijken hier producten, prijzen en winkels, beschrijven hun ervaringen met producten en lezen de reviews van andere consumenten.

 

 

Vergelijk.nl

In 1999 begon Vergelijk.nl als eerste in Nederland een product- en prijsvergelijkingssite en nog steeds zijn zij een van de grootste van Nederland. Het is onderdeel van het Nederlandse Compare Group, een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf. Op deze site kunt u ruim 4 miljoen producten met elkaar vergelijken en de meningen en adviezen van duizenden andere consumenten over producten en winkels lezen. Door inzicht te geven in de verschillen tussen producten, prijzen en winkels hopen zij het makkelijker te maken om een aankoopbeslissing te nemen.

 

Bekijk de reviews van Beterwitgoed.nl op VERGELIJK.nl

 

Q Shops

Als onafhankelijke organisatie certificeert Q-shops internetwinkels, waarbij aan voorwaarden en gedragsregels moet worden voldaan. Om haar ledenbestand op een hoogwaardig niveau te houden voeren zij periodieke controles uit om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Voor consumenten betekent dit dat U prettig en veilig bij de aangesloten winkels aankopen kunt doen. Door alleen internetwinkels toe te laten die aan de hoogste eisen voldoen, biedt Q-shops een reeks van bedrijven waar U vertrouwd Uw online aankopen kunt doen.

qshops.jpg

 

UNETO-VNI

De brancheorganisatie UNETO is in 1981 ontstaan uit een krachtenbundeling van negen verenigingen van en voor elektrotechnische ondernemers. Voor UNETO-leden staan kwaliteit, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid voorop. Daarom zijn voorwaarden verbonden aan het lidmaatschap. Alleen bonafide bedrijven mogen toetreden tot UNETO. De ondernemer moet rechtmatig zijn gevestigd als elektrotechnisch installatie-, detailhandels- en/of reparatiebedrijf. Voor installatiebedrijven geldt daarnaast de eis dat zij landelijk erkend zijn volgens de Regeling voor de erkenning van Elektrotechnische Installateurs (REI 1994). Zie ook UNETO-VNI.

 

Klik op het logo en controleer ons lidmaatschap 

SSL

Deze afkorting staat voor Secure Socket Layer. Dit is een veiligheidsprotocol dat inhoudt dat op het moment dat het internetverkeer van u naar onze server gaat, deze informatie gecodeerd en beveiligd is. Tevens garandeert het dat u met onze server contact heeft. Bij een eventuele bestelling op onze site worden al uw gegevens via zo'n verbinding verstuurd. U kunt aan het slotje onderin de balk van uw browser zien dat de veilige verbinding geactiveerd is. Hier kunt u controleren of wij een geldig certificaat hebben.

 

Koophits

Koophits is een keurmerk voor winkels die voldoen aan specifieke eisen voor veilig betalen, de vertrouwelijkheid van klantgegevens, afspraken over levertijden en garantie, service en bereikbaarheid en de duidelijkheid van de web-shop en de te leveren artikelen. 

 

keur_koophits.gif

Webtrader

Dit voormalige keurmerk is in het leven geroepen door de Consumentenbond. Op 1 januari 2002 heeft de consumentenbond het keurmerk opgeheven. Beterwitgoed was de eerste witgoedwinkel die aan de voorwaarden voldeed, om het webtrader keurmerk te verkrijgen!

 

webtrader.gif