Liebherr
SBS4712


Nooit meer leverbaar

Volledig integreerbare koelkast


Helaas is dit apparaat niet meer leverbaar. Ook hebben wij nog geen onderdelen van dit product in onze winkel. Wel kunnen wij u misschien helpen met het vinden van de juiste onderdelen of vervanger van het apparaat. Neem hiervoor contact met ons op via 013 507 07 95 of info@beterwitgoed.nl

Omschrijving Liebherr SBS4712


Reden om Liebherr te kopen

Ervaring die telt. Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt en produceert Liebherr al ruim 55 jaar toonaangevende producten. Het vertrouwen van onze klanten is daarbij onze dagelijkse stimulans. Liebherr heeft binnen de selecte groep fabrikanten van groothuishoudelijke apparaten verreweg de grootste groep gebruikers die zeer tevreden zijn en bij aanschaf van een nieuw model het merk trouw blijven.

Productkwaliteit op het hoogste niveau. Om de betrouwbaarheid van alle producten te garanderen, gebruikt Liebherr uitsluitend hoogwaardige materialen en componenten tijdens de productie. Al tijdens het productieproces wordt elk apparaat meermaals op kwaliteit en functioneren getest. De voortdurende ontwikkeling van de apparaten zoals optimalisatie van de verschillende componenten en de perfecte afwerking tot in het detail waarborgen de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit – en daarmee een lange levensduur die gedurende vele jaren dagelijks overtuigt.

Tijdloos design. Het gebruik van hoogwaardige materialen in combinatie met klassieke vormen geeft de koel- en vrieskasten van Liebherr een elegant design, dat past bij iedere keukenstijl. Het perfect verstelbare GlassLine interieur, de nauwkeurige elektronische besturing en het gebruik van hoogwaardig edelstaal waarborgen een tijdloos design voor langdurig gebruik.

Milieuvriendelijk. Active Green begint bij Liebherr al in de ontwerpfase van nieuwe modellen. De fabrieken gebruiken uitsluitend onderdelen van hoge kwaliteit voor een lange en zekere werking in de allerzuinigste energieklasse. Alle kunststof onderdelen zijn al jaren gekenmerkt voor volledige recycling. Ook het productieproces is afgestemd op het efficiënt benutten van de hulpbronnen. De warmte die vrijkomt tijdens het productieproces gebruikt Liebherr bijvoorbeeld als verwarming voor de gebouwen.

Superzuinig. Door het gebruik van moderne elektronica in combinatie met hoogefficiënte koelsystemen, biedt Liebherr een breed assortiment zuinige A+ en A++ modellen. Op het gebied van koelen en vriezen is Liebherr toonaangevend met extreem zuinige modellen, zowel bij de vrijstaande als inbouwapparaten.


Accessoires die passen bij het product


Onderstaand vind u een overzicht van de beschikbare accessoires voor dit product.


Geen accessoires gevonden.

Specificaties Liebherr SBS4712