Het apparaat dat u bekijkt is niet langer leverbaar. Wel bieden wij onderdelen voor dit apparaat aan. Bekijk hieronder de volledige lijst aan beschrikbare onderdelen.

Merk Onderdeel
Miele DAS125 Flexibele slang NW 125MM 5M AL Bekijk onderdeel
Miele DAS150 Flexibele slang NW 150MM 5M AL Bekijk onderdeel
Miele DKF 15-1 Actief koolstoffilter Bekijk onderdeel
Miele DUU 151 Bekijk onderdeel

Omschrijving Miele DA2050


Over Miele
Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Duitse Gütersloh (Nordrhein-Westfalen). Miele is in 1899 opgericht en een echt familiebedrijf. De oprichters waren Carl Miele en Reinhard Zinkann. De onderneming wordt inmiddels door de vierde generatie geleid. Sinds de oprichting is het motto 'immer besser' oftewel 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit.

Miele in Nederland
Al betrekkelijk snel na de oprichting van Miele in Duitsland (1899) vonden de eerste Miele-producten hun weg naar de Nederlandse consument. Het waren met name houten zuivelwerktuigen voor het platteland. Ze werden spoedig gevolgd door wasmachines met een houten kuip. De belangstelling voor Miele-producten nam snel toe. En zo onstonden omstreeks 1912 de eerste contacten tussen Miele en Nederlandse grossiers. De eerste officiële Miele-vestiging in Nederland startte in 1938 te Den Haag onder de naam 'Miele Waschmachine Maatschappij'. Van hieruit werden met name wasmachine-onderdelen gedistribueerd. Na een korte periode vanuit Amsterdam actief te zijn geweest, vestigde Miele Nederland zich in 1953 in Rotterdam. Van daaruit werden tot en met 1978 alle service- en verkoopbevorderende activiteiten ontplooid. In 1979 vestigde Miele Nederland B.V. zich in Vianen als verkoopmaatschappij. En met succes, want Nederland is al jaren het grootste exportland van Miele!

Opening Miele Campus
In 2008 opende Miele haar vernieuwde pand, met daarin het Miele Inspirience Centre en het Miele Culinary Institute. Het Miele Inspirience Centre is 3.000 vierkante meter producten, of liever gezegd productwerelden, zoals koelen, wassen en keukenaparatuur. Het Miele Culinary Institute is hét instituut voor koken, proeven en eten beleven. Een unieke locatie met twee The Taste Of Life theaters, twee VitaSteam theaters en een schitterend gastenrestaurant waar bezoekers worden meegenomen op een culinaire ontdekkingsreis. Alles draait om het beleven van smaak.

Er is geen betere
In totaal werken er nu zo'n 375 mensen bij Miele Nederland B.V. in Vianen. De slogan 'er is geen betere' (1957) komt tot uiting in alle activiteiten. Het bieden van de hoogste kwaliteit en het streven naar perfectie zijn kenmerkend voor de totale onderneming.

Accessoires die passen bij het product


Onderstaand vind u een overzicht van de beschikbare accessoires voor dit product.


Geen accessoires gevonden.

Specificaties Miele DA2050

Specificaties
Soort afzuigingMotor